Brac / Milna

Huset i Milna är ett helt nybyggt hus med 4 lägenheter varav 2 st med 2 rum och kök och 2 st med 1 rum och kök. Alla lägenheter har egna terrasser med riktning mot havet. Lägengeterna är också, utöver uthyrningen, ute till försäljning.

Alla lägenheter är modernt inredda och är utrustade med AC och SAT-TV. Det är vackert beläget med viss utsikt ner över havet som det är ca 200 meter till. Det finns färjeförbindelse både för bilar och något snabbare med katamaran, vilken för övrigt går direkt till Milna.

Prismässigt är det ännu lägre på ön än vad det är på fastlandet med en två-rätters middag med vin för ca. 100-150 SEK.

Ön Brac
Brac är beläget i den dalmatiska skärgården utanför Split och betraktas som en av de vackraste. Ön har odlingar av druvor, mandariner, kiwi och naturligtvis oliver.

Ytterligare ett bevis på att ön är vacker är att t.om. stenen på ön har använts till att bygga Vita huset i Washington.

Det är den tredje största ön i Kroatien med drygt 13.000 bofasta året runt . Som resten av Kroatien kan man se lämningar av alla som kallat ön för sin. Romarna lämnade spår som gravar och ”sommarstugor” inte bara inne på ön utan även ute vid kusten. Perioden mellan 1420-1797 var det venetianarna som styrde vilket givetvis har satt sin prägel på bl.a. arkitekturen

På ön finns även den berömda udden Zlatni Rat, vilket betyder ungefär den gyllene udden. Den har egenheten att ändra utseende efter tidvattnet. Den ligger strax utanför Bol som är ca. 1 timmes bilväg från Milna.

Milna
Milna har den bästa naturliga hamnen på hela ön och marinan Milna ACI Marina har 200 båtplatser i hamnen och 20 på land. Det finns fina sand och klapperstens stränder i närheten av hamnen. Fotboll, basket och volleybollplaner finns samt bocciabanor för sport och rekreation.

Milna utvecklades under början av 1700-talet och barockkyrkan our lady of annunciation påbörjades 1783.

Milna

Milna hamn

 

PRISER/INKVARTERINGAR
Samtliga priser gäller per vecka och lägenheter. Dubbelrum med dusch och WC
               
Lägenheter. Alla våra lägenheter är trestjärniga.  
Period v. 18-25 26-35 36-42
2+2 bädd (2 platser i bäddsoffa) 3500 5800 4000
4+2 bädd (2 platser i bäddsoffa) 4500 7500 4000

* Priser i SEK BOKA NU!

Tillbaka