Välkommen till Split
op2

Som med sina 200 000 invånare är Kroatiens näst största stad och ofta kallas Adriatiska havets vackraste, samtidigt som den stoltserar med en tvåtusenårig historia och en nutid som blandar puls med avkoppling.

Den största sevärdheten i Split är självklart Diocletianus palats. Bygget som tog 10 år att slutföra byggdes av den romerska kejsaren Diocletianus och till vilken han senare drog sig tillbaka till.

Palatset är idag unikt eftersom det fortfarande är bebott av omkring 3000 människor plus att det rymmer en stor del av stadens utbud av barer, restauranger och butiker.

Kombinationen vacker arkitektur, ett rikt kultur och nöjesliv, god mat och närheten till bad har gjort staden till en favorit bland många skandinaver.


HOTELL SPLIT

Placerat i en härlig medelhavspark, bara 25 min promenad från Diocletianus palats, den historiska kärnan i en 1700 års gamla staden Split, är Hotell Split den ideala platsen för människor som vill njuta av lugn och fridfull inkvartering och ändå vara nära stadens centrum.
split

I den absoluta närheten till havet, kommer vänlig personal att inbjuda dig till oförglömliga stunder på antingen hotellets strand eller lediga eftermiddagar vid swimmingpoolen.

im
split3
Hotellet är utrustat med 204 rum och 11 sviter som har utsikt över havet. Alla rum har AC och har de nödvändiga faciliteterna som: telefon, SAT-TV och balkong. Det arkitektoniskt moderna Hotell Split kan erbjuda det bästa av traditioner: nationell och internationell kokkonst i en av två restauranter och uteplatser, och givetvis även den välkända Kroatiska gästvänligheten.

split4

Konferensmöjligheter

4 funktions rum som rymmer upp till 500 personer. Standardutrustning tillgängligt. Specialutrustning som tolk finns på förfrågan. Utställningsområde tillgängligt.

Konferensutrustning:
Talarbås, LCD projektor, Overhead projektor, kopieringsmöjligheter, trådlös mikrofon,ljudsystem, projektorskärm, utställningspaneler, tolkmöjligheter, dekorationsmöjligheter.